OM OSS

Hem / Om oss

Om I&L Tjänster AB

I&L Tjänster AB är ett komplett företag som erbjuder: försäljning, tillverkning, montering och service av solskyddsprodukter.
Vårt företag erbjuder även städtjänster för både privat och företag.

Vi har jobbat sedan 1990 med helhetslösningar för solskydd, inomhus och utomhus. I år 2009 grundades: "Ivons Städservice" som erbjud inte bara städtjänster, men även försäljning och montering av solskyddsprodukter. I 2012 startade vi "Leons Tjänster allt inom Bygg och Solskydd". I 2017 bestämde vi oss för att slå ihöp "Ivons Städservice" och "Leons Tjänster allt inom Bygg och Solskydd" till ett aktiebolag med namnet: "I&L Tjänster AB". Sedan 2012 vårt kontor och tillverkning finns på Ibsengatan 65 i Bromma.

Vi erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa solskyddsprodukter och garanterar alltid hög kvalite på såväl material som utförande av arbete. Välkommen till I&L Tjänster AB!

Kontor/egen tillverkning

Egen tillverkning

Vi har lång erfarenhet och egen tillverkning av måttanpassade persienner, lamellgardiner, rullgardiner, kassettrullgardiner, plisse, hissgardiner, markiser.

Kvalitet och korta leveranstider

Vi levererar produkter av hög kvalité anpassade efter era unika behov och önskemål. Vi strävar att hålla så korta leveranstider som möjligt.
(3-4 arbetsdagar)

ROT/RUT - avdrag

Utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% (ROT) / 50% (RUT) av arbetskostnaden.

Har du frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss!

Våra Partners